• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse is er!

  •  

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse is er!

 

Nieuwe E-Klasse Berline

Van de verlichte grille tot de elegante en dynamische achterzijde met fascinerende lichtdetails. De nieuwe E-Klasse Limousine spreekt een inspirerende designtaal en streeft dankzij progressieve vormgevingselementen naar innovatieve dynamiek. De in tweeën gedeelde achterlichten overtuigen met nieuw vormgegeven contouren en een onmiskenbare binnenzijde met sterrenlook.

Een interieur dat al bij de eerste aanblik overtuigt. De nieuwe E-Klasse Berline legt ook op het vlak van interieurdesign- en uitrusting de lat hoger. Het MBUX-multimediasysteem van de nieuwste generatie biedt u nog meer persoonlijke beleving aan boord. Comfort, entertainment en tal van functies die uw professionele leven ondersteunen worden intuïtief en naadloos verbonden. Het resultaat is een binnenruimte die nog aangenamer aanvoelt. Van een ochtendlijk wellnessmoment in de multicontourzetel tot uw favoriete avondplaylist in DOLBY ATMOS: in de nieuwe E-Klasse Berline zit u altijd goed.


Nieuwe E-Klasse Break

Het exterieur van de nieuwe E-Klasse Break maakt indruk met een sensuele, duidelijke vormentaal, dynamische proporties en een intelligent ruimteconcept. Fascinerende designdetails zoals de achterlichten in sterrenlook, verlichte grilleen in de portieren verzonken grepen stralen moderne elegantie uit en vullen het klassieke Mercedes-Benz Break-karakter zelfbewust aan.

Het interieur van de E-Klasse Break maakt indruk met persoonlijk comfort en intuïtieve bediening dankzij de nieuwste generatie MBUX. De 'connected light'-lichtstrook die zich over de gehele cockpit uitstrekt, benadrukt het royale ruimtegevoel en hoogwaardige interieur van de E-Klasse. Verfraaide sierdelen zoals het exclusieve essenhout zwart openporig met Mercedes-Benz patroon bij de achterlichten ronden het design vakkundig af.


 

Waar bent u naar op zoek?