• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Ontdek hem bij Van Mossel Vereenooghe

Dit is de nieuwe smart #1

  •  

Dit is de nieuwe smart #1

 

Ontdek de nieuwe smart #1 bij Van Mossel Vereenooghe

De toekomst van het rijden ligt in jouw handen. Zorg dat het allemaal draait om gemak en een moeiteloze rijervaring. Het moet veilig en comfortabel aanvoelen, de hele rit en elke dag met de nieuwe elektrische smart #1. 

Samen zetten we de stap naar morgen. Begin jouw spannende nieuwe reis en ontdek de vier smart #1-lijnen bij Van Mossel Vereenooghe.

Het comfort van de Pro+, de speciale Launch Edition, de luxe van de Premium of de prestaties van de BRABUS, alle opties van een elektrische en compacte SUV die je maar kunt bedenken zijn verkrijgbaar in de vorm van één kant-en-klaar smart-pakket. Elke uitvoering heeft zijn eigen karakter en is uniek in zijn mogelijkheden. Welke uitvoering sluit het best aan bij jouw lifestyle?

 

smart #1 Pro+


De smart #1 Pro+ biedt alles wat nodig is voor moderne e-mobiliteit - en nog veel meer. De Pro+ is compleet uitgerust met alles wat u zich kan wensen. Deze stadscruiser heeft tal van functies aan boord die doorgaans alleen in luxe auto's te vinden zijn.


 

 


smart #1 Premium


Til elegantie en gebruiksgemak naar een hoger niveau met de smart #1 Premium. Met een accubesparende warmtepomp voor thermisch comfort, automatische parkeerassistent en head-up display, belooft de Premium een hoogstaande rijervaring. 

 

smart #1 Launch Edition

Klaar om je exclusief te voelen? Begin je reis en word 1 van de 1000 met de Launch Edition van de smart #1. Eigentijdse Bold White Duo leren stoelen, een unieke kleurencombinatie voor het exterieur en een opvallend geblokt halo dak zorgen voor een toekomstwaardige rijervaring.

 

  

smart #1 BRABUS

De smart #1 BRABUS combineert pure prestaties met exclusiviteit en individuele expressie. De BRABUS rijmodus geeft de auto een uniek karakter, dat visueel tot uitdrukking komt in het prestatiegerichte design en het gebruik van hoogwaardige afwerkingsmaterialen.

 

 

Waar bent u naar op zoek?