• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Mercedes-Benz Car Care Deals

30% korting bij aankoop van een Comfort Pack

De bagageruimte van uw Mercedes optimaal beschermen? Dat kan met het Comfort Pack van Mercedes-Benz, waarin een bagageruimtebak en zigzaglaaddrempelbescherming gebundeld zijn. Die combinatie beschermt uw bagageruimte tegen vuil en uw bumper en laaddrempel tegen krassen. Ideaal voor mensen met een actief leven.

Deze actie is geldig tot en met 30 september 2023. U betaalt bij dit tijdelijke aanbod slechts 105 € incl. btw voor de bagageruimtebak en zigzaglaaddrempelbescherming. Het aanbod geldt voor alle Mercedes-personenwagens waarop de accessoires gemonteerd kunnen worden.

Mercedes-Benz Car Care Deals

Reiniging en onderhoud van uw airco

Om zeker te zijn van een goede luchtkwaliteit en lange levensduur kan u uw airconditioningsysteem het beste jaarlijks laten nakijken. Mercedes-Benz biedt twee opties aan om de airconditioning van uw wagen te onderhouden.

Zo is er de Airco Cleaning, dit is een integrale reiniging van het systeem voor 89 € incl. btw. en het Airco Onderhoud, met bovenop de integrale reiniging ook een integrale controle van het systeem voor 175 € incl. btw.

Mercedes-Benz Car Care Deals

Ruitenwissers

Wist u dat u uw ruitenwissers het beste elk jaar kan laten vervangen? Mercedes-Benz Originele Ruitenwissers garanderen u - zelfs bij extreme weersomstandigheden en snelheden - een helder zicht zonder streepvorming.

Ze voldoen aan onze eigen strenge veiligheidsnormen en zijn bovendien stil en zuinig. Mercedes-Benz Originele Ruitenwissers zijn te herkennen aan de Mercedes-Benz ster op de eindkappen van de ruitenwissers. 

Mercedes-Benz Car Care Deals

Car Care Kits

Het exterieur en interieur van uw Mercedes in topconditie houden? Daarvoor hebben wij de Mercedes-Benz Car Care Kits samengesteld. Met de Exterior Car Care Kit (autoshampoo, velgenreiniger, spons, handschoenen en autodoek) beschikt u over alles om het exterieur van uw Mercedes te reinigen. De Interior Car Care Kit bestaat uit cockpitlotion, ruitenreinigingsmiddel, ruitdoek en glasspons.

 
Exterior Car Care Kit: 49 € incl. btw
Interior Car Care Kit: 49 € incl. btw


MERCEDES-BENZ CAR CARE DEALS

Vertrekt u graag met een gerust gemoed op reis? Laat uw Mercedes-Benz dealer uw navigatiesystemen op voorhand updaten. De bijgewerkte gegevens omvatten recent nieuwe gebieden en weggedeelten. Dankzij actuele en nauwkeurige routegegevens voorkomt u onnodige omwegen en bent u op de hoogte van de laatste verkeerswijzigingen. Zo rijdt u defensiever en dus ook veiliger.

Voor slechts €95 incl. btw kunt u uw COMAND-systeem bij ons laten updaten.

Maak snel uw afspraak en vertrek in alle rust op vakantie!

 

 

Waar bent u naar op zoek?