• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Van Mossel Vereenooghe: een uniek familiaal autoverhaal

Bij Van Mossel Vereenooghe kunt u terecht voor aankoop, verkoop en herstel van nieuwe en tweedehands personen-, bestel- en vrachtwagens. Wij zijn erkend verdeler van Certified Cars & Vans. Bovendien dragen we het AMG Performance en Van ProCenter label. Tenslotte zijn we ook een erkend smart center.


Bij ons bent u de ster

We zijn een West-Vlaams bedrijf, sinds 1969 Erkend Concessiehouder en Servicepunt van Mercedes-Benz, met 8 vestigingen (Roeselare, Tielt, Torhout, Ieper, Veurne, Brugge, Oostende en Knokke).


“The best or nothing” is onze levensfilosofie. 

De klant geniet bij Van Mossel Vereenooghe de voordelen van een gestructureerd groot bedrijf mèt de persoonlijke service van een éénmanszaak. Onze hoofdbekommernis is de Mercedes-rijder. Wij bieden de klant een totaaloplossing voor zijn kilometerprijs. Klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en professionalisme zitten in ons bedrijfs-DNA.


One stop shopping

Van Mossel Vereenooghe biedt de klant een totaaloplossing voor zijn kilometerprijs.
Graag wenden wij onze ervaring aan om, samen met de klant, het ideale concept uit te werken (ook qua financierings- en verzekeringsmogelijkheden) naar maat van zijn bedrijf. Een kwaliteitsvol en betrouwbaar wagenpark draagt immers bij tot de uitstraling van een bedrijf en leidt tot extra efficiëntie.

Het begint met de verkoop van een nieuw of een tweedehands voertuig.
Via onze invoerder kunnen we financiële oplossingen, onderhoudscontracten op maat en een brede waaier aan verzekeringsproducten aanbieden. Sommige vloten opteren voor een operationele leasing, waar bij ze maandelijks één factuur ontvangen en op die manier een hele administratieve rompslomp vermijden.


Alle activiteiten van Mercedes-Benz en smart onder een dak

De portfolio van Van Mossel Vereenooghe is zeer uitgebreid en bestaat uit alle activiteiten van Mercedes-Benz in België: verkoop en dienst naverkoop van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens (nieuw en tweedehands), carrosseriediensten, een 24u depannagedienst, een vervangwagenpark, … We garanderen m.a.w. de mobiliteit van onze klanten de klok rond.

Permanent geschoolde medewerkers als spilfiguren in de organisatie

De voertuigen worden onderhouden door perfect opgeleide en permanent geschoolde technici. Ook de commerciële en administratieve medewerkers krijgen een waaier aan opleidingen aangeboden om in de uitoefening van hun dagtaak aan de hoge eisen van het merk te blijven beantwoorden. Het uithangbord van Van Mossel Vereenooghe wordt slechts compleet dankzij de service en de vakkundigheid van de medewerkers in de omgang met de (potentiële) klanten.

Professioneel dedicated team per specialisatie

Wij hebben ervoor gekozen om ons team verder te professionaliseren. Onze klanten kunnen rekenen op de ondersteuning van een gespecialiseerde sales – en aftersalesmanager en verkopers (zowel voor nieuwe als voor tweedehands voertuigen), een fleet ambassadeur en een marketingafdeling. Onze verkopers (elk gespecialiseerd in hun vakgebied) zijn één voor één gecertificeerd door Mercedes-Benz en worden regelmatig bijgeschoold. Alle nevenproducten, services, technische en opbouw gerelateerde opleidingen komen hierin aan bod. Na de certificeringsfase zijn er op regelmatige basis verplichte opleidingen voor gevorderden. Zo blijft ons team perfect op de hoogte zodat het de klant optimaal kan adviseren en dit tot lang na de levering van het voertuig.


Klaar voor de toekomst

Bij Van Mossel Vereenooghe trekken we resoluut de kaart van de vooruitgang. De automobielsector staat voor tal van uitdagingen en dat geldt evenzeer voor ons als partner van Mercedes-Benz. Onder meer de zogenaamde elektrificering van het wagenpark is niet langer een utopie en vraagt om een specifieke aanpak. Daarnaast willen wij onze huidige en toekomstige klanten vandaag èn morgen een professionele en persoonlijke service zonder voorgaande blijven aanbieden.
 

Waar bent u naar op zoek?