• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

De ruimte, flexibiliteit en kwaliteit waar de Citan voor bekendstaat. Met daarbovenop alle voordelen van elektrisch rijden. Hiermee bent u klaar voor de toekomst.

De eCitan: uw elektrische bedrijfswagen waar u altijd kan op vertrouwen.


Zie het gerust groots met de 100% elektrische eCitan. Deze bedrijfswagen is compact vanbuiten, ruim vanbinnen en heeft een trekgewicht tot 1.450 kg. Ook het rijcomfort is groots, dankzij het doordacht ontworpen interieur en het geavanceerde MBUX-multimediasysteem. De eCitan heeft een actieradius van 282 284 km en kan van 10% tot 80% worden opgeladen in ongeveer 38 minuten. Bovenop alle fiscale voordelen en de lage totale gebruikskosten blijft u altijd welkom in de Lage Emissiezones (LEZ). Daarmee is de eCitan perfect voor ritten in en rond de stad.

 Bekende omgeving, nieuwe belevingswereld.


In de eCitan Gesloten Bestelwagen zijn veel vertrouwde features terug te vinden. De voor het elektrisch rijden belangrijke details zijn daarbij op geslaagde wijze geïntegreerd. De ruime cabine biedt een ergonomisch ontworpen bestuurdersstoel. Optioneel zijn drie zitplaatsen mogelijk. Een doorlopende scheidingswand tussen de bestuurdersplek en laadruimte is standaard en zorgt samen met de sjorogen in de laadruimtebodem voor de juiste ladingverankering. De laadruimtebodem wordt beschermd door een matzwarte kunststof structuurmat, die bovendien voor warmte- en geluidsisolatie zorgt. Een schuifdeur rechts en een dubbele achterdeur maken in- en uitladen gemakkelijk.

 Highlights van de standaarduitrusting.


De eCitan maakt indruk met zijn standaard veiligheidsuitrusting: 6 airbags zorgen ervoor dat u veilig onderweg bent. Assistentiesystemen maken rijden veiliger en comfortabeler, zoals de zijwindassistent die door sterke zijdelingse windvlagen veroorzaakte dwarsbewegingen kan opvangen. De wegrijhulp voor op hellingen vergemakkelijkt wegrijden door kortstondig te voorkomen dat de auto tijdens deze handeling achteruitrolt. ATTENTION ASSIST waarschuwt de bestuurder op tijd voor oververmoeidheid bij lange ritten. Ook de koplampen en de ruitenwissers worden automatisch geregeld bij slechte zicht- en weersomstandigheden.

Proefrijden in de eCitan?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.


 
 
 

 
 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Met uw aanvraag geeft u akkoord dat de door u bezochte pagina's en informatie over deze aanvraag worden gekoppeld aan de bij ons bekende klantgegevens zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.



Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?