• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

24 uur per dag.

Mercedes-Benz Service24h.

  •  

Mercedes-Benz Service24h.

 


Wij brengen u dag en nacht weer op weg. 

Eťn ding rijdt in uw nieuw voertuig steeds mee: het gevoel veilig onderweg te zijn. Als uw voertuig echter eens niet rijklaar zou zijn, helpt de professionele Mercedes-Benz Service u om uw bestemming te bereiken.


Wij staan altijd klaar voor u.

Op het telefoonnummer 00800 3 777 7777 of +32 262 003 06 staan wij de klok rond 365 dagen per jaar in heel Europa voor u klaar (alternatief via MB Contact[1] in het adresboek van uw radio). Een Mercedes-Benz servicetechnieker helpt u en maakt uw voertuig ter plaatse meestal weer klaar voor gebruik.

Mercedes-Benz MobiloVan.

Als u stilstaat door een technisch defect, neemt de standaard pechverhelping Mercedes-Benz MobiloVan[2] de kosten voor tal van diensten van u over. Zoals hulp ter plaatse, takelen, vervangwagen, taxi, hotel en meer. Ook biedt Mercedes-Benz MobiloVan tijdens de eerste twee jaar na inschrijving van het voertuig speciale mobiliteitsdiensten aan bij bezoeken aan de werkplaats onder garantie en goodwill.

[1] Voorwaarde: radio af fabriek, verbonden met een operationele gsm. In het vaste net ontstaan enkel gsm-kosten.

[2] Voor de modellen van de Sprinter, Vito en Citan is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie.
MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt verlengd, met een maximum van 30 jaar. Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse en Marco Polo geldt de dekking van Mercedes-Benz Mobilo in de op dat moment actuele versie.

 

Waar bent u naar op zoek?