• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Fleet Business Solutions

  •  

Fleet Business Solutions

 

Ga vooruit met Van Mossel Mercedes-Benz

Of u nu werknemer, fleetmanager, eigenaar van een onderneming of beroepschauffeur bent, vooraleer u de geschikte bedrijfswagen(s) kiest, wil u zich eerst grondig informeren. U wil rekening houden met (standaard)opties, VVA, onderhoudskosten, doorverkoopwaarde en nog zoveel meer. Deze site geeft antwoorden aan elk type chauffeur en biedt een duidelijk overzicht van onze business solutions. Neem gerust contact op met ons indien u nog bijkomende vragen zou hebben.

Bij ons draait alles om u.

Van Mossel Mercedes-Benz is trots om uw automotive partner te zijn. Wij zijn Erkend Concessiehouder en Servicepunt van Mercedes-Benz. Dankzij ons engagement in fleetverkoop en de sterkte van het merk Mercedes-Benz, maken wij elke dag het verschil voor onze klanten. 

Zo werken wij samen met u, een ideaal concept uit, op maat van uw bedrijf. En dit tot in de puntjes: via onze invoerder kunnen wij financiŽle oplossingen, onderhoudscontracten op maat en een brede waaier aan verzekeringsproducten aanbieden. 

The best or nothing.

Dat mag u bij Van Mossel Mercedes-Benz gerust letterlijk nemen. Bij ons geniet u van alle voordelen van een groot, gestructureerd bedrijf, met de persoonlijke service van een familiebedrijf. Wij bieden met trots alle activiteiten van Mercedes-Benz in BelgiŽ aan: verkoop en dienst naverkoop van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens (nieuw en tweedehands), carrosseriediensten, een 24u depannagedienst, een vervangwagenpark,… Kortom, alles om uw mobiliteit te garanderen, en dit de klok rond.

Heeft u nog vragen over onze automotive oplossingen op maat? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

 
 
 
 

 


Met uw aanvraag geeft u akkoord dat de door u bezochte pagina's en informatie over deze aanvraag worden gekoppeld aan de bij ons bekende klantgegevens zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.
Business Solutions. Slim, voordelig en compleet. 

Doe uw voordeel met een slim pakket, perfect binnen uw budget.

Bij uw bedrijfswagen hoort een bepaald budget. Maar de juiste opties kiezen is lastig, tijdrovend en achteraf komt u vaak te duur uit. Mercedes-Benz heeft dit goed begrepen. Daarom hebben deze modellen een uniek samengestelde configuratie: de A-Klasse, B-Klasse, de CLA Sportsedan en Shooting Brake, de GLA, de C-Klasse Berline en Break, E-Klasse Berline en Break, GLC en GLC Coupé. Ze zijn allemaal uitgerust met opties die voor u als professionele klant een echte meerwaarde kunnen bieden. Opties op maat van uw budget en uw verwachtingen, voor minder gaan we niet. 

Waarom uw Mercedes-Benz zuinig en fiscaal interessant is.

Voor de Business Solutions hebben we een selectie gemaakt van onze zuinigste motorvarianten. Bovendien werden deze fiscaal geoptimaliseerd waardoor u kan genieten van een lager voordeel alle aard. Hoe lager het voordeel alle aard, hoe minder belastingen u betaalt en hoe meer loon u overhoudt.

Meer rendement uit uw wagenpark.

Meer rendement uit uw wagenpark. Connect business biedt zakelijke en wagenparkklanten een uitgebreide portefeuille met innovatieve connectivity-services en digitale oplossingen voor het verbonden voertuig – precies afgestemd op de eisen van uw onderneming. Altijd en overal. Als wagenparkbeheerder kunt u in de connect business-portal uw wagenpark op basis van realtime gegevens aansturen en met behulp van slimme analyse- en rapportagetools uw bestaande processen en structuren optimaliseren. Chauffeurs en bestuurders profiteren van de bijbehorende app met de geautomatiseerde, digitale rittenregistratie, die de fleetmanager tegelijkertijd een hoge mate aan transparantie biedt.
 

Waar bent u naar op zoek?